Seminar BUCURESTI

Seminar “BANI SI PROSPERITATE” – BUCURESTI – 1 IUNIE 2019


Pentru multi romani, banii reprezinta o provocare. Ori nu castiga suficient de multi bani, ori nu ii administreaza corect, astfel incat sa le ramana destul pentru a-si crea bogatia visata. In timp ce unii, putini de altfel, par a obtine usor bani si prosperitate, marea majoritate lupta din greu pentru a se mentine pe linia de plutire. Iti suna cunoscut?

La seminarul “EFT pentru bani si prosperitate” vei descoperi care este principalul obstacol in calea succesului financiar si ce poti face pentru a-l depasi.

Vei identifica si vei elimina pas cu pas barierele mentale care te-au impiedicat pana acum sa atingi prosperitatea pe care o meriti. Vei invata cum sa atragi cu usurinta oportunitati de cariera si afaceri care sa te aduca pe un nivel financiar ridicat.

Afla mai multe despre EFT urmarind emisiunile pe care le-am sustinut pe Antena2, Antena1 Ploiesti si BrasovTv.
http://www.youtube.com/user/stiintasuccesului

Vino sa afli raspunsuri la multe intrebari, participand la seminarul ce va avea loc in Bucuresti – Sambata, 1 IUNIE 2019, in intervalul 10.30 – 14.00.

EFT este o metoda simpla, usor de invatat si foarte eficienta. De fapt, este cea mai eficienta metoda cunoscuta la ora actuala pentru reducerea emotiilor negative.

Afla mai multe despre EFT urmarind emisiunile pe care le-am sustinut pe Antena1, Antena2, Realitatea Tv si Kanal D
http://www.youtube.com/user/stiintasuccesului

Specialistii spun ca multe boli ar fi evitate daca ne-am controla emotiile negative, intre acestea si starea noastra de sanatate existand o stransa legatura. Emotiile negative slabesc sistemul imunitar si ne fac vulnerabili in fata infectiilor de natura virala si microbiana.

Sunt dr.Silviu Popa si am condus zeci de seminarii EFT din 2008, de cand predau aceasta metoda, pentru prima oara in Romania.
Vreau sa inveti si tu sa aplici EFT ca sa te eliberezi de stres, anxietate, fobii si sa te vindeci de dureri cronice, alergii, hipertensiune, ulcer, diabet, tulburari locomotorii, migrene etc. Vei inveti cum sa folosesti EFT pentru problemele de sanatate personale sau ale celor apropiati!

Taxa de participare este 100 RON. Participantii la seminariile EFT anterioare platesc numai 80 RON, iar studentii si pensionarii doar 50 RON.

Informatii suplimentare prin prin e-mail: contact@StiintaSuccesului.ro
Telefon 0729 052 397

Seminarul se va desfasura la Palatul Universul, etajul 4.
Luati liftul si la iesirea din lift faceti dreapta pana la capat.

Adresa : Str. Ion Brezoianu, nr. 23
Repere :langa Parcul Cismigiu, vis a vis de Teatrul Mic

La Palatul Universul ajungeti :
Cu troleibuzul : orice troleibuz de la Universitate, coborati la prima statie (Cismigiu)

Cu metroul : statia Universitate sau statia Izvor.

Harta
https://www.google.ro/maps/place/Palatul+Universul+Events/@44.4359479,26.0924327,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x40b1ff43f9e85c9d:0x88f5de9de2ed6fda

FORMULAR INSCRIERE SEMINAR