Seminar “FII PROPRIUL TAU VINDECATOR!” – BAIA MARE – 8 iunie 2019


Seminar “FII PROPRIUL TAU VINDECATOR!” – BAIA MARE – 8 IUNIE 2019

De ce ne imbolnavim? Ce mesaj ne transmite corpul nostru prin boala? Cum sa grabim vindecarea si, mai ales, cum sa ne mentinem sanatosi?

Vino sa afli raspunsul la aceste intrebari, participand la seminarul EFT “Fii propriul vindecator!” ce va avea loc la BAIA MARE – Sambata – 8 iunie 2019.

EFT este o metoda simpla, usor de invatat si foarte eficienta. De fapt, este cea mai eficienta metoda cunoscuta la ora actuala pentru reducerea emotiilor negative.

Afla mai multe despre EFT urmarind emisiunile pe care le-am sustinut pe Antena1, Antena2, Realitatea Tv si Kanal D
http://www.youtube.com/user/stiintasuccesului

Specialistii spun ca multe boli ar fi evitate daca ne-am controla emotiile negative, intre acestea si starea noastra de sanatate existand o stransa legatura. Emotiile negative slabesc sistemul imunitar si ne fac vulnerabili in fata infectiilor de natura virala si microbiana.

Sunt dr.Silviu Popa si am condus zeci de seminarii EFT din 2008, de cand predau aceasta metoda, pentru prima oara in Romania.
Vreau sa inveti si tu sa aplici EFT ca sa te eliberezi de stres, anxietate, fobii si sa te vindeci de dureri cronice, alergii, hipertensiune, ulcer, diabet, tulburari locomotorii, migrene etc. Vei inveti cum sa folosesti EFT pentru problemele de sanatate personale sau ale celor apropiati!

Seminarul “FII PROPRIUL TAU VINDECATOR!” se desfasoara in BAIA MARE, Sambata, 8 IUNIE 2019.

Taxa de participare este 100 RON / persoana.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0729 052 397

Formular inscriere seminar