Peste 45 la suta din adulti se confrunta cu probleme desanatate cauzate de stres, potrivit studiilor recente. 

Stresul este principalul factor de risc pentru ulcer, astm, colon iritabil, migrene, insomnie, boli cardiovasculare.

De asemenea, peste 10% din din romani au probleme deanxietate saufobie : fobie de sange, de caini, de paianjeni, de seringi, fobie sociala sau claustrofobie.

            Te numeri printre acestia ?

· Esti sub un permanent stres la serviciu sau in afacerea ta ?
· Relatiile cu colegii de serviciu si cu clientii sunt osursa de incordare si suparare?
· Ai o fobie pe care ai incercat sa o tratezi, dar fara rezultat ?
· Ai tot mai des stari de anxietate, desi ai urmat tratamentele prescrise de medic ?
Din fericire, o metoda de reducere/eliminare a emotiilor negative fost dezvoltata in ultimii 20 ani in Statele Unite . Numele ei este EFT (prescurtare de la Emotional Freedom Techniques) si s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda anti stres si de eliminare a fobiilor.
Claustrofobia mea veche de 14 ani a disparut dupa numai 2 sedinte de EFT! Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa scap de ea asa rapid, dupa ce m-am chinuit ani de zile cu diverse tratamente si numeroase sedinte de psihoterapie.O.B. clienta consultanta EFT
In cei 8 ani de cand folosesc EFT pentru terapie individuala sau in cadrul semniariilor EFT, am constatat eficienta ei pentru :

  • Reducerea stresului la locul de munca
  • Reducerea stresului inainte de operatii chirurgicale
  • Eliminarea claustrofobiei, fobiei de caini, de paienjeni, de serpi, de avion
  • Recapatarea increderii in sine dupa un esec professional
  • Reducerea anxietatii si atacurilor de panica

Serviciul meu este foarte stresant si de multe ori nu reusesc sa ma concentrez pe ceea ce trebuie sa fac. Am incercat, fara folos, tot felul de remedii… M-am inscris la seminarul EFT si, poate va mai amintiti, am fost primul care m-am oferit voluntar pentru o demonstratie EFT. Dupa 3 runde, stresul a disparut complet ! Vlad Marinescu – participant seminar EFT Timisoara
Poti beneficia acum, pentru prima oara in Romania, de consultanta EFT pentru depasirea problemei tale.

Nota : EFT este o tehnica de dezvoltare personala menita sa optimizeze starea psihica si fizica. Adesea, EFT da rezultate acolo unde nimic altceva nu te ajuta. Totusi EFT nu se substituie actului medical. De aceea , va sfatuiesc sa apelati inainte de toate la medicul de familie, medicul specialist, medicul psihiatru sau psiholog, dupa caz.