Poţi deveni practician EFT certificat!

Acum ai ocazia de a deveni practician EFT certificat, sub îndrumarea celui mai experimentat practician EFT din Romania.

Dacă ai participat la unul sau mai multe seminarii EFT şi vrei să îţi aprofundezi cunoştinţele şi practica la un nivel profesional.

Dacă ai aflat recent despre tehnica EFT şi vrei să o aplici cu succes pentru tine, pentru cei apropiaţi sau în alte contexte acest program de certificare este exact ceea ce ai nevoie!

Fiecare serie de cursuri va conţine 5 module şi se va finaliza cu un examen de certificare ca practician EFT.
In cele 5 module de curs vei invăţa să foloseşti EFT pentru propria persoană, pentru cei apropiaţi sau în cabinet – pentru terapie sau consiliere în dezvoltare personală. De asemenea, vei putea fi trainer EFT pentru cele 5 arii curriculare.

Modul 1: Introducere în EFTModul 2: EFT pentru probleme de sănătate
Modul 3: EFT pentru anxietate, atacuri de panică şi fobii
Modul 4: EFT pentru încredere în sine
Modul 5: EFT pentru examene, carieră şi dezvoltare     personală

Cursul oferă cunoştinţele teoretice şi soluţiile practice pentru a rezolva o paletă largă de situaţii.
In fiecare modul vor fi prezentate studii de caz pentru a familiariza cursanţii cu procedurile EFT şi pentru a-i pregăti în vederea examenului final.
Fiecare cursant va primi exerciţii EFT create pentru diverse subiecte specifice, pe care le poate folosi în practica personală. Exerciţiile vor fi in fişiere Word şi ca înregistrări audio.

Examenul de certificare va avea o probă teoreticăşi o probă practică.La proba teoretică, vei răspunde în scris la întrebări din materia predată în cele 5 module.Proba practică va consta în prezentarea unui studiu de caz din practica individuală a cursanţilor.

Diploma de absolvire a cursului va atesta pregătirea teoretică şi practică pentru aria curriculară parcursă. 
Absolventul cursului devine practician EFT certificatşi îşi poate folosi cunoştinţele şi experienţa pentru propria persoană, pentru cei apropiaţi sau în cabinet – pentru terapie sau consiliere în dezvoltare personală. De asemenea, va putea fi trainer EFT pentru cele 5 arii curriculare.

Absolventul cursului va beneficia de consiliere gratuită timp de 1 an pentru orice problemă întâmpină în practica sa EFT.

Modulele de curs se vor desfăşura la un interval de 1 săptămâna, sâmbăta, între 10.30 şi 14.30.
Preţul cursului de certificare este 1000 RON şi va fi achitat la începerea cursului sau în 2 tranşe egale, în modulul 1 şi modulul 3.

Inscrierile se realizeaza prin e-mail contact@stiintasuccesului.ro sau la telefon  0729 05 23 97.

Programul de certificare EFT va fi susţinut de dr.Silviu Popa, cel mai experimentat practician EFT din Romania.

Din 2008, când a organizat primul seminar EFT din România, până în prezent, peste 1200 de absolvenţiau participat la seminariile EFT ce au avut loc în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.
Este promotor al folosirii EFT în consultanţă pentru sănătate, relaţii personale, sport, afaceri şi carieră. 
Peste 400 de persoane au beneficiat de consultanţă EFT pentru a-şi înlătura anxietatea şi atacurile de panică, fobiile de tot felul, lipsa de încredere în sine, blocajele în carieră, problemele de fertilitate, emoţiile la examene şcolare, auto sau profesionale, teama de a vorbi în public.
A prezentat tehnica EFT publicului din România, ca invitat al posturilor Antena2, Realitatea Tv şi Prima Tv. 
Este autorul primei cărţi româneşti de EFT : „EFT- acupunctură emoţională fără ace!”, publicată în martie 2013.
Scoala de EFT Silviu Popa